Kyckling med bacon i ugn
2 personer
Ingredienser:
1-2 kycklingfiléer
1 paket bacon
Cirka 2 dl creme fraiche
1 hönsbuljongtärning
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°
Putsa filéen och dela den i 3-4 bitar.
Lägg dem i en ugnsfast form och sätt in i ugnen i cirka 10 minuter.
Skiva under tiden baconen och stek i en stekpanna.
Blanda creme fraiche, smulad buljongtärning, pressad/hackad vitlöksklyfta, salt och peppar i en skål.
Ta ut kycklingen ur ugnen.
Lägg baconen ovanpå kycklingen.

Toppa med creme fraiche-blandningen.
Sätt in i ugnen i 12-13 minuter till.
Skär ett snitt i någon av de större kycklingbitarna för att se så att det är klart.
Servera med t ex klyftpotatis och sallad

Ursäkta den extremt dåliga bilden.
//Emma
Kommentarer
Trackback