Köttfärsgratäng á la Therese
God vardagsmat som jag fick receptet
av Therese.
Ingredienser
Köttfärs
Ris
2-4 Tomater
Stor burk Creme Fraiche

Köttfärs
Ris
2-4 Tomater
Stor burk Creme Fraiche

Tillagning
Koka riset och lägg det på botten av en gratäng form
Skiva tomater och lägg uppe på riset
Stek köttfärsen och krydda med det du vill, krydda ganska
rikligt då köttfärsen är det enda som har mycket smak och sälta.
Lägg sen köttfärsen uppe på tomaterna
Lägg till sist på en stor burk med Creme Fraiche över hela
gratängen och sen in i ugnen (ca 225 grader) tills tomaterna och Creme Fraichen blivit varma.
//Emma
Koka riset och lägg det på botten av en gratäng form
Skiva tomater och lägg uppe på riset
Stek köttfärsen och krydda med det du vill, krydda ganska
rikligt då köttfärsen är det enda som har mycket smak och sälta.
Lägg sen köttfärsen uppe på tomaterna
Lägg till sist på en stor burk med Creme Fraiche över hela
gratängen och sen in i ugnen (ca 225 grader) tills tomaterna och Creme Fraichen blivit varma.
//Emma
Kommentarer
Trackback